Aluminium elektrische sloep

Spiker 7.50 Classic

De Spiker 750, is gebouwd van alumium en sluit qua lijn en vormgeving aan op de kleinere modellen. De sloep is door het gebruik van alumium licht en toch zeer solide. De 7.50 biedt veel ruimte en mogelijkheden. Zo beschikt deze sloep standaard over veel grote opbergruimtes, hydraulische besturing inclusief een stuurwiel en is er slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen. Het is mogelijk deze uit te breiden met een kooktoestel, spoelbak, dekdouche en/of chemisch toilet.

Licht in gewicht

Aluminium

De Spiker sloep is van aluminium. Een logische keuze vinden wij want het is in gewicht veel lichter dan gewoon staal en veel bestendiger en vooral duurzamer dan polyester. Aluminium is onderhoudsvrij en recyclebaar. Omdat de sloep elektrisch is en veel gewicht mee moet nemen in verband met de benodigde accu's behoudt de sloep zijn prettige vaareigenschappen en kun je er prima een hele dag mee varen. Het verbruikt minimaal aan vermogen en het biedt een maximaal comfort.

Klaar voor de toekomst

Elektrisch varen

Elektrisch varen is dubbel genieten! Geen motor lawaai geen diesel- of benzine dampen. De Spikersloep is uitgerust met een lithium accu-pakket. Een weekendje varen is ook met een elektrische motor geen probleem. De accu's kunnen gemakkelijk een tocht van twaalf tot veertien uur aan. Bovendien zijn er ook steeds meer oplaadmogelijkheden langs de vaarwegen. Voor de elektro motor hebben we gekozen voor de 7.5 kw waterworld. De motor is een Nederlands product en heeft een flink vermogen zodat het elektrisch varen niet elektrisch dobberen wordt.

Ecologisch verantwoord

Bamboe interieur

Voor het interieur van de Spiker sloep kiezen we voor Bamboe. Dit materiaal is CO2 neutraal omdat heel heel snel groeit. Bamboe heeft ook als eigenschap dat het veel CO2 opneemt waardoor het een hele duurzame keuze is voor het interieur. Bovendien heeft het een hele luxe uitstraling die de Spiker sloep recht doet.

Primeur: schuifdeuren

Ruimte door uniek concept

Custom built

Een sloep naar eigen wens, budget en specificaties

Wij bieden verschillende opties aan voor het samenstellen van uw custom made sloep. 
Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende kleur varaianten aan en het interieur kan gemaakt worden in de houtsoort die u wenst.

 

 

Bekijk de bouw van A - Z

Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend langs voor een proefvaart

Contact
Specificaties

Algemeen

Lengte 7,50 m
Breedte 2,55 m
Diepgang 0,56 m
Doorvaart hoogte 1,43
Waterverplaatsing 2900 kg
Gewicht 3000 kg
Certificering C
Roer aangehangen

 

Brochure
Specificaties

Motor

Vermogen 7,5 KW
Type inboard
Smering schroefas water
Accupakket 48V 420Ah Geltractiebatterij
Vaartijd 8 uren (kruissnelheid)
Laadtijd 7 uren

 

Specificaties

Optioneel

Motor Watergekoelde PMAC motor
Accu LithiumIon pakket (grotere radius)
Voortstuwing Hybride
Schroef Boegschroef
Zonnepanelen  
Koelkast  
Kaartplotter  
Patrijspoorten  

 

Terug

Uniek in Klassiek

Scheepsbouw Kroes: meesterlijk vakmanschap

Opdrachtgevers

fmovies
google map iframe